Fedon, Kıbrıs sahnesinde 2024 yılına coşkuyla girdi

Eskimeyen ve yaslanmayan şarkıcı Fedon da yeni yıla yavru vatan Kıbrıs’ta girenler arasındaydı. Fedon Lefkoşa Concorde Otel’de sevenlerine muhteşem bir konser verdi. 79 yaşındaki sanatçının sahne performansını izleyen hayranları 2024 yılına coşkuyla girdi.

Fedon ile sahnesi öncesi yaptığımız röportajda parlak altın sarısı ceketiyle geldi. Ceketinin 30 yıldır kendisinde olduğunu ve bu kadar yıldır da her yılbaşında bu ceketiyle yeni yıla girdiğini söyledi. Fedon ceketinin yüzde yüz altın tozu kaplı olduğunun da altını çizdi.

blank

Kendisine 79 yaşında olmasına rağmen hala hareketli olduğu anımsatılınca “Ben yaşlı değilim sadece yaş almış birisiyim. Motorsikletim var ona biniyorum. Yüzüyor, spor yapıyorum. Müzik de beni genç tutuyor. Tabi ki yaşlanacağım ama ihtiyarlamayacağım” dedi.

Yaşamadığı sağlık probleminin kalmadığını örneğin kansere yakalandığını, kalp ameliyatı geçirdiğini ama bütün bunlara rağmen dik durmasını bildiğini söyledi.

Allah bana sahnede ölmeyi nasip etsin!

Ben aşka inanmıyorum ama 60 yıllık evliliğim fikrimi değiştirdi!

Sanatçı Fedon aşka inanmadığını ama eşiyle olan 60 yıllık birlikteliğinin fikrini değiştirdiğini söyledi. Fedon “itiraf ediyorum ben iyi bir koca olamadım.Ama eşimin hoşgörüsü sayesinde bunca yıl evliliğimiz devam etti” dedi.

Hayatımın film yapılmasını isterim!

Sanatçı Fedon hayatının film yapılmasını isteyip istemediği sorulduğunda ise “çok isterim ama benim hayatımı film yapacak kişilerin bunun hakkını vermesi gerektiğini belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.