Fbiad’dan Bir Anlamlı Ziyaret Daha

Fenerbahçeli İş Adamları Derneği Başkanı Güven Güleşçe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ yi makamında ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Üyeleri’nden; Selami Çakır, İpek İPEK , Sinan Yücel ve Osman Selçuk Dursun’un da hazır bulunduğu görüşmede, Çayırova Belediye Başkanlığı’nın Hizmetleri , Hayvan Barınağı , Engelliler Yaşam Merkezi projeleri gibi sosyal sorumluluk projeleri masaya yatırıldı.

FBİAD Başkanı Güleşce, Başkan Çiftçi’yi Çayıova Basketbol ligi şampiyonluğundan dolayı tebrik etti. Çayırovaspor’un sportif faliyetlerinin de gündeme alındığı görüşme son derece olumlu bir havada cereyan etti…

Görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçeli İş Adamları Derneği Başkanı Güven Güleşce, FBİAD olarak, Türkiye genelinde çok geniş kitlelere hitap eden bir sivil toplum örgütü olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getirerek; ‘FBİAD, bir amaç için yola çıktı ve bu amaç doğrultusunda da, hızla belirlediği hedefe ilerliyor. En temel amacımız, elbette Fenerbahçe’mizi, çok daha şanlı bir geleceğe taşımaktır. Ancak, bir sivil toplum örgütü olarak, sosyal sorumluluk projeleri de, bir başka önceliğimizdir. Bu nedenle de, birçok ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu ziyaretler, okul olur, bir yerel yönetim olur, bir başka sivil toplum örgütü olur ya da bir kuruluş olur. Mühim olan, ihtiyaçları ve yapılacakları yerinde tespit edip, doğru hamlelerde bulunmak için, doğru stratejiler belirlemektir. Özellikle yerel yönetim ziyaretlerinde, o bölgedeki irili-ufaklı spor kulüpleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunarak, o spor kulüplerine de nasıl katkı sağlayabileceğimiz konusunda çalışma yürütmenin, FBİAD’a bahşedeceği manevi zevk; her şeyin üzerindedir’ diye konuştu.

Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi, ‘’Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Projelerimizde kente kimlik kazandırmak için büyük mesai harcıyoruz. Bu kapsamda sportif açıdan birçok önemli çalışmayı başlattık. Çayırova Belediyesi Basketbol Takımımız, Türkiye Basketbol Bölgesel Ligi final gruplarında 3’te 3 yaparak şampiyon olup, Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne adını yazdırdı. Ektiklerimizi güzel bir şekilde hasat etmenin mutluluğunu doya doya yaşadık bu sene’’ ifadelerini kullandı.

FBİAD Başkanı Güleşçe, Belediye Başkanı Çiftçiye plaket taktim ederken, Başkan Çiftçi teşekkürlerini iletti. Toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.