‘Fazilet Hanımın Kızları’ setinde büyük kavga

‘Fazilet Hanımın Kızları’ setinde, ünlü oyuncunun rol arkadaşına kül tablası fırlattığı iddia edildi!

Star TV’de seyirciyle buluşan ‘Fazilet Hanımın Kızları’ dizisinin setinde gergin saatler yaşandı.

İddiaya göre dizide ‘Fazilet’i oynayan Nazan Kesal ve bazı oyuncular sigara içtikleri için yapım şirketinden; “Sigara kullanmayanları rahatsız etmek istemiyoruz. Bize özel bir oda yapılabilir mi?” şeklinde bir ricada bulundu ve bunun üzerine sigara içen oyuncular için bir karavan kiralandı.

Posta gazetesinde yer alan haberdeki iddiaya göre; dizinin ‘Selin’i Ecem Baltacı 3 gün önce karavanda sigara içerken Çağlar Ertuğrul (Yağız) geldi. “Dışarı çık, burada yemek yiyeceğim” dedi. Ecem Baltacı’nın “Yemeğini başka bir yerde yersen daha iyi olur. Burası sigara odası ve duman altı” demesi üzerine kavga çıktı.

blank

KÜL TABLASINI FIRLATTI

Çağlar Ertuğrul rol arkadaşı Ecem Baltacı’ya “Haddini bileceksin. Şimdi çabuk çık, git buradan” diye bağırdı. Ardından masanın üzerindeki kül tablasını Ecem Baltacı’ya fırlattı. Karavandaki seslerin yükselmesi üzerine set durdu. Prodüksiyon çalışanları iki oyuncuyu zor ayırdı. Yönetmen Murat Saraçoğlu’nun araya girmesiyle gergin ortam yatıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.