Fazıl Say ve Serenad Bağcan, depremzedeler için sahne alacak

Fazıl Say ve Serenad Bağcan, depremzedeler için 4 Mart’ta sahne alacak. Konserin gelirleri ise ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına aktarılacak. Biletler bin lira olarak belirlenirken tek fiyattan satışa sunuldu.

Piyanist ve besteci Fazıl Say ve solist Serenad Bağcan, 4 Mart’ta depremzedeler için İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sahne alacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı yardım konserinin geliri ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına aktarılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kıymetli dostum Fazıl Say’ın teklifi ile gelirin tamamen deprem bölgesine bağışlanacağı bir dayanışma konseri düzenliyoruz. Biletlerinizi bugünden itibaren ‘birkirabiryuva.org’ adresinden alabilirsiniz. Gelin yaraları birlikte sarmaya devam edelim. Konsere gitmeseniz de bilet alarak destek olun” dedi.

BİLET FİYATLARI
Konserin, biletleri bin lira olarak belirlendi ve tek fiyattan satışa sunuldu. Konsere gidemeyecek olanlar da 500 lira tutarındaki katılımsız bilet satın alma seçeneğiyle katkıda bulunabilecek.

Gecenin sunuculuğunu Yekta Kopan yapacak. Protokol, davetli uygulaması ve koltuk numarasının olmadığı konser için Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salonu’nun kapıları saat 19.30’da açılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.