‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisi, Hint oyuncularla yeniden çekilecek

Türkiye’de yayınlandığı dönemde önemli başarı elde eden ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisi, Hint oyuncularla yeniden çekilecek.

Şimdiye kadar Muhteşem yüzyıl, Ezel, aşk-ı Memnu, Sıla, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Binbir Gece, Adını Feriha Koydum, Kurtlar Vadisi ve Karadayı gibi pek çok dizi yurtdışında büyük ilgiyle izlendi. Türk oyuncuların ünü, Rusya, Hırvatistan, Dubai, Katar, Bulgaristan, Gürcistan, Pakistan, Bosna Hersek, İran, Kosova, Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Brezilya’ya kadar uzanmış durumda. Ancak diziler, bu ülkelerde sadece dublaj yapılarak yayınlandı. Şimdi ise 2010’da yayınlanan ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisinin Hint uyarlaması çekilecek.

Sözcü’de yer alan habere göre; Hindistan’ın ünlü oyuncusu Rajesh Khattar ve 7 yıl aradan sonra ekranlara dönen eşi Vandana Sajnani, yenşiden çekilecek dizide başrolü paylaşacak.

Dizinin adının ‘Fatmagül’ olacağını söyleyen, projeyi hayata geçirecek olan star Plus şirketi, yaptıkları işten oldukça umutlu. Yapım şirketi, orijinal senaryoya sadık kalacaklarının altını çizdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.