Fatma Turgut, müzikal kariyerine “Ben Vardım” isimli yepyeni şarkısıyla devam ediyor

Bugüne kadar yayınladığı tüm çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan Türk rock müziğinin en güçlü kadın vokallerinden Fatma Turgut, müzikal kariyerine “Ben Vardım” isimli yepyeni şarkısıyla devam ediyor.

İlk kez sözü ve müziği kendisine ait çalışmasıyla dinleyicinin karşısına çıkacak Fatma Turgut’a yeni şarkısının düzenlemesinde de Can Baydar ve Cem Şahin eşlik ediyor.

blank

Müzikseverlerle eş zamanlı paylaşılacak video klibin yönetmenliğini son dönemlerde adıyla sıkça karşılaştığımız Ecem Gündoğdu, üstlendi. Görüntü yönetmeni ise sanatçının birçok projesinde birlikte çalıştığı isim Veli Kuzlu, oldu.

Fatma Turgut’un yeni single’ı “Ben Vardım” 5 Mart Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.