Fatma Girik: Yeniden ameliyat olmadım gayet iyiyim

Yeşilçam’ın efsane sanatçısı Fatma Girik, Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert’e konuştu.

İnternet sitelerinde Fatma Girik’in beyin ameliyatı olduğu yönünde haberlerin yer almasının ardından, Gönül Yazar sosyal medya hesabından Fatma Girik ve Ayhan Işık ile birlikte fotoğrafını paylaşarak, “Sevgili arkadaşım beyin ameliyatı geçirmiş, geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve onu öpüyorum” mesajını yayınlayınca, tüm sevenleri Girik’i merak etti.

blank

İnternet sitelerinde yeniden ameliyat olduğu yönünde ki haberlerin yayılması üzerine sanatçı Fatma Girik gazeteci Olcay Ünal Sert’e konuşarak; “3 yıl önce belimden ameliyat oldum. 1 yıl önce de beyin ameliyatı oldum. Yeniden ameliyat olmadım. Şu anda sağlık durumum gayet iyi. Evimde yemeğimi yiyiyorum.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.