Fatma Girik, ameliyat sonrası ilk kez sokağa çıktı

Fatma Girik, ameliyat sonrası ilk kez sokağa Kuruçeşme’de çıktı! Yürüteçle görüntülenen Girik’e Hülya Koçyiğit ve Perihan Savaş eşlik etti.

Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Perihan Savaş, Kuruçeşme’de biraraya geldi. Kalça ekleminden iki kez ameliyat olduktan sonra ilk kez değnekler yardımıyla sokağa çıkan Girik, “Yaşadığım acılar geride kaldı. Kendimi demir gibi, çok iyi hissediyorum” diyerek durumunu dile getirdi. Basında hastalığı hakkında sürekli haberler çıkması için de konuşan Girik, “Beni bir öldürüyorsunuz bir güldürüyorsunuz ama çok tatlı çocuklarsınız” şeklinde takıldı.

blank

Moral verdiler

Hülya Koçyiğit ise Girik’e moral vermek için bir araya geldiklerini söyledi. Perihan Savaş da “Bu iki kadına hayranım. Onları görünce içim hala titriyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.