Fatima Özşahin ”Amman”

5 ocak 1984 Almanya Münih doğumlu Fatima Özşahin 14 yıl Türkiye’de, 20 yılı aşkındır da Almanya’da yaşamaya devam etmektedir.

Arkadaşları ile gittiği bir mekanda konuk olduğu sahnede şarkı söylediği video görüntülerini mekan işletmecisinin sosyal medyada paylaşması üzerine keşfedilen Özşahin, münihin en iyi orkestralarından biri ile 3yılı aşkındır birlikte çalışmaktadır. Ve orkestrası ile Almanya’ya komşu olan ülkelerde defalarca sahne aldı. Müzik hayatının 4. Yılında Ra Müzik etiketi ile piyasaya çıkan “Amman” adlı single çalışması ile müzik hayatına devam ediyor. Davudi bir sese sahip olan Fatma Özşahin, Türk müziğindeki tüm tarzları severek, başarıyla icra etmektedir.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.