Fatih Ürek: Bunlara prim vermeyeceğim

Hafta sonu Kıbrıs, Concorde Luxury Otel’de sahne alan Fatih Ürek, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Zayıflıktan yakındı. Fatih Ürek, “Yemek programı yapmama rağmen zayıfladım. Belimde sakatlık olduğu için de çok spor yapamıyorum. Mümkün olduğunca protein alıp sebzeye ağırlık veriyorum. Hamur işi yiyemiyorum gluten ben de anormal bir şişlik yapıyor. Mide ameliyatından sonra kendi kendime keşfettim. Ekmek ve hamur işi yediğim zaman nefessiz kalıyordum” diye konuştu.

Tatlıses Efsanedir

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile ilgili de açıklama yaptı. Ürek, “İbrahim Tatlıses’i görmeyeli uzun süre oldu. Aramız da bir sıkıntı yok. Beni çok iyi bilir. İbrahim Bey’in sanatçısıydım. O unutulmaz. Efsanedir. Onu çok seviyoruz” dedi.

Bunu Yapanlar Art Niyetlidir

Bu arada Ürek “Geçtiğimiz günlerde internete sizin popo görüntüleriniz düştü. Bu konu hakkında ne diyeceksiniz” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bunu yapanlar art niyetlidir. Televizyonda büyük bir başarı sağladık. Sahnedeki başarım ortada, binlerce insan izlemeye geliyor çekememezlik oluyor. Bunlara prim vermeyeceğim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.