Fatih Terim’den çok konuşulacak Mustafa Cengiz cevabı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mustafa Cengiz’e yönelik eleştirilerini sürdürerek “Mevcut başkan hakkında diyebileceğim tek şey, kendisine ‘acil şifalar’ dilemek olacaktır” dedi.

Son dakika haberi… Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz ile çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Terim “Mevcut başkan hakkında diyebileceğim tek şey, kendisine ‘acil şifalar’ dilemek olacaktır” dedi.

“BEN DE ÜZÜNTÜYLE HABERDAR OLDUM”

Twitter’dan paylaşım yapan Terim, şunları kaydetti: “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı’nın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı’nda düzenlediği talihsiz basın toplantısından milyonlarca Galatasaraylı gibi ben de üzüntüyle haberdar oldum.

Artık rutin bir hal alan ve zaman zaman kapalı kapılar ardında küçük gruplar özelinde zaman zaman ise kamuoyu önünde açık şekilde tarafıma, çalışma arkadaşlarıma ve oyuncularıma yöneltilen ithamlara vereceğim cevapların ne yönde olacağına ilişkin oluşan merakın farkındayım. Ancak mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır. Saygılarımla.”

blank

NE OLMUŞTU?

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, olağan seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklamıştı.

Twitter mesajında “Galatasaray Spor Kulübünün yapılacak ilk seçiminde bu şartlarda aday olmayacağımı sevgili Galatasaray camiasına saygıyla bildiririm” ifadeleri kullanılmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.