Fatih Terim’den Arda Turan açıklaması

Çaykur Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Arda Turan’ı yönetime bildirdiğini ama yönetimin bu fikirde olmadığını söyledi.

Ziraat Tükiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

“İyi bir gidiş içerisindeyiz, bunun zedelenmesini istemedim. İlk 45’i de öyle oynadıktan sonra, bu turu atlamalıydık, onun için biraz tedirgin oldum. İyiyim, çok şükür daha iyiyim. VAR konusunda oyuncular boşuna depar atıyor, boşuna mücadeleye giriyor, sadece ofsaytlar değil. Hakemlere pozisyon devam etsin, kesme, sonra kaldırırsın deniyor. Kimse boşuna bir şey yapmıyor. İlk 45 dakika beni memnun etti, bu ara iyi oynuyoruz. Kalecimiz yatmadı ilk 45 dakika. Oyunu ve skoru da yakaladık ama Rize dikkat edilmesi gereken bir takı, öyle böyle bir takım değil. 1-1 sakat bir skor, 2-1 yine sakattasınız, 2-2’ye eleniyorsunuz. Dünü ve bugünkü sürprizleri görünce turu geçmek, kupada var olmak istedik. Ben çok istedim bugün turu geçmeyi.”

“ARDA KONUSUNDA DÜŞÜNCEMİ İLK GÜNDEN YANA DEĞİŞTİRMEDİM”

“Arda Turan konusunda geçen gün davet edildiğim toplantı için Arena’ya geldim. Başkan, Abdurrahim bey ve Yusuf bey vardı, daha evvel ne söylediysem, tekrar ettim. Onlar bu kararda olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığıdır. Ben yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum. Çaba harcadıkça da zaman zaman hayal kırıklığı yaşıyorum. Arda konusunda düşüncemi ilk günden yana değiştirmedim. Sadece Galatasaray’ı yöneten iradeye saygı duydum. Arda Turan için yaptığımız toplantıdan çıkarken bu kararın iyi yönetilmesinden yana olduğumu üzerine basarak söyledim ama ben daha eve varmadan, bir gazeteciye, birkaç gazeteciye, maalesef verilmiş. Bu Galatasaray’a yakışan bir durum değil açıkçası.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.