Fatih Terim: Yumruklarımı sıkıyorum, yutkunuyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mustafa Cengiz’in ağır eleştirilerine Göztepe maçından sonra cevap verdi: Tabii dediğim gibi bazen ben de yumruklarımı sıkıyorum, yutkunuyorum. O zaman da aklıma Galatasaraylılara verdiğim söz geliyor. Ben de insanım, kırılabilirim de üzülebilirim de.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, iki maçlık cezasının ardından bugün takımının başında yer aldı. Deplasmanda Göztepe’yi yenen Galatasaray, lider Beşiktaş ile de farkı azalttı.

Maç sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports’a konuşan Terim, şunları kaydetti: “Bugün zaman zaman baskıyı denedik, onda da başarılı olduk. Özlediğim bir şeydi bu. Tabii golde markaj yapmamamız büyük hata ama ondan sonra da gol pozisyonu vermediğimiz gibi sayısız gol fırsatları bulduk. Oyun içinde rakibimize zor sorular sorduk. İşlerini zorlaştırdık.

“OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM”

Göztepe’nin ileri oyuncularının her an her şeyi yapabileceğini düşünüyorum. Üç puan doğru yerde, doğru zamanda geldi diyelim. Ben de alışkın değilim; Galatasaray da alışkın değil. 5-6 maç mağlubiyet ya da beraberlik almaya. Sezon sonuna kadar daha iyi gideceğimize inanıyorum. Daha istediğim bir Galatasaray vardı, beraber olabilen. Oldu. O da yansıyor sahaya. Oyuncularımı tebrik ediyorum.”

“BEN DE BAZEN YUMRUKLARIMI SIKIYORUM”

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in ağır eleştirilerine de cevap veren Terim “Açıkçası şöyle bakıyorum, yarı asra yakın hizmet etmişim kulübüme ve de bazen bir örnek vereyim, bazen oyunculara bay geçtiğimiz zaman, 3 gün izin verdiğimde kendimi evde cezalandırıyorum. Benim şöyle bir üçgenim var. Galatasaray, ailem ve sevdiklerim. Ben 50 senedir bu üçgenin içerisindeyim.

Ailesiyle, dostları ve Galatasaray’la beraber olan bir üçgen içerisindeyim. Tabii dediğim gibi bazen ben de yumruklarımı sıkıyorum, yutkunuyorum. O zaman da aklıma Galatasaraylılara verdiğim söz geliyor. Ben de insanım, kırılabilirim de üzülebilirim de. Galatasaraylılara söz verdiğim için de ben yine yutkunuyorum” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA CENGİZ NE SÖYLEMİŞTİ?

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, GSTV’de yaptığı açıklamalar büyük ses getirmişti.

Cengiz, şunları kaydetmişti: “Ne onduruyor, ne olduruyorlar. Bizim önümüzde 7 maç var, 21 puan eder. Onlar istediği kadar bazılarını yarışta tutmaya devam etsinler. İp Galatasaray’ın elinde. Biz oynamalıyız, terimizin son damlasına kadar mücadele etmeliyiz. Yedlin sakatlığında 10 futbolcumuz orada olmalıydı. Golümüz iptal edince 10 futbolcu itiraz etmeli, sahanın altını üstüne getirmeli. Kalecimiz kaptan geliyor,

Futbolcular haysiyet şereflerini hatırlasınlar. Kendilerine oynamıyorlar. Türkiye’nin en büyük camiasındalar. Ölümüne oynamalılar. Bunu neden yapmıyor futbolcularımız. İpinde değil adamın, profesyonelce bakıyor. 2. maç oynamazsa prim alamıyor. Onu da hesaplayabilir. Türk futbolcular nerede o zaman? Ben çıldırıyorum izlerken.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.