Fatih Terim: Üst gayretle çalışmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim

Görevi bırakacağı veya görevden alınacağı iddialarına, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile yaıt veren Fatih Terim; görevinin başında olacağını vurguladı. Çıkan haberlerin asılsız olduğuna dikkat çekerken ‘planlı ve dedikodu’ açıklaması yaptı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, görevi bırakacağı veya görevden alınacağı iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile yalanladı. Terim, ‘Sabır gösterilirse devam edeceğim’ mesajı ile görevine devam edeceğini belirtti.

Kendisi hakkındaki haberlerin ‘planlı ve dedikodu’ olduğu vurgulayan Terim, ‘Sezonun bu bölümünde geldiğimiz noktada arzu ettiğimiz pozisyonda olmadığımız bir gerçek.’ diyerek açıklamasında sorumluluğunu üstlendiğini vurguladı.

TERİM, GÖREVİNİN BAŞINDA OLMAYA DEVAM EDECEK

Tecrübeli teknik direktör, projelerinin Galatasaray’a zarar verdiği görürse görevi kendisi bırakacağını aktarmanın yanı sıra önemsediği şeyin aynı başarıları tekrarlamak değil, geleceğe miras bırakmak olduğunu kaydeden Terim “Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun göstereceği sabır ve inisiyatif dahilinde en üst gayretle çalışmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim” açıklaması yaptı.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray’ın ligde aldığı sonuçlardan sonra Terim eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Türkiye Kupası’nda Denizlispor’a elenen sarı-kırmızılılarda Başkan Burak Elmas’ın, Terim’e ‘Gel, Sportif A.Ş.’ye yönetici ol hocam’ dediği iddialara konu olmuştu. Bu iddialar, Fatih Terim’in görevden alınmak istendiği haberlerine sebep olmuştu.

BURAK ELMAS’TAN FATİH TERİM’E ŞOK TEKLİF

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.