Fatih Terim: “Türkiye organizasyon olarak ileride”

Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile Liverpool arasında oynanan final mücadelesi 36 dakika gecikmeli başladı. Trafik nedeniyle seyircilerin stada gelememesi ve bazı taraftarların kaçak stada girmesi nedeniyle karşılaşmanın 36 dakika ertelenmesi, maçın yorumcusu Fatih Terim’i de hayrete düşürdü. Terim, “Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız.” dedi.

Real Madrid ile Liverpool’un karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi finali, TSİ 22.00’de başlaması gerekirken stat çevresindeki yoğunluk sebebiyle 22.36’da başladı. Yorumcu koltuğunda oturan Fatih Terim, Paris’teki organizasyon eksikliğine tepki gösterdi.

Fatih Terim canlı yayında yaptığı açıklamada, “Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız. Son anda yine vazgeçmezlerse. Çok daha güzel yaptık daha önce.” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.