Fatih Terim: Siz olsanız sevinir misiniz?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ankara’daki terör saldırısıyla ilgili duyduğu derin üzüntüyü belirtti.

A Milli Futbol Takımı’nın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki kritik mücadelede Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 yendiği maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan ve oldukça üzgün olduğu görünen Fatih Terim, Ankara’da meydana gelen terör saldırısına değinip, Çek Cumhuriyeti maçı ve alınan sonuçla ilgili bir değerlendirme yapamayacağını dile getirdi.

“BENİM YERİMDE SİZ OLSANIZ..”

“Benim yerimde siz olsanız konuşur musunuz, sevinebilir misiniz?” ifadelerini kullanan Terim, şunları söyledi:

“Dolayısıyla bana anlayış göstereceğinizi düşünüyorum. Allah ülkeme bir daha böyle şeyler göstermesin. Futbolla ilgili çok konuşuruz, dertleşiriz. Bunları telafi ederiz ama kaybedilen canları telafi edemiyoruz maalesef. Biz de bu ülkenin bir parçasıyız. Keşke herkese bu galibiyeti hediye edeceğimiz bir ortam olsaydı. Kusura bakmayın. Ne keyfim var, ne eğlenecek halimiz var, ne de sorulara cevap verebilirim. Buradan İzlanda maçına gidiyoruz işte. Allah hepimizin, ülkemizin yardımcısı olsun.”

Herhangi bir soru almayan Terim, bu açıklamasının ardından basın toplantısı salonundan ayrıldı.

A Milli Futbol Takımı, stattan ayrılmasının ardından direkt havalimanına geçerek Konya’ya hareket edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.