Fatih Terim: Hastanede emin ellerdeyim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Terim, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere” dedi. Terim 15 Mart’ta yaptığı açıklamada, liglerin ertelenmemesine isyan etmiş TFF’yi eleştirerek “Hepimiz hasta olacağız” uyarısında bulunmuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19)’a yakalandığını açıkladı.

Twitter hesabından koronavirüse yakalandığını açıklayan Terim, “Bugün yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere…” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulubü de Terim’in testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahman Albayrak’a da koronavirüs şüppesiyle test yapılmış, ancak sonucu negatif çıkmıştı.

FATİH TERİMİN KIZI İSYAN ETTİ

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in koronavirüsü testinin pozitif çıkmasının ardından kızı Merve Terim Çetin sosyal medya hesabından sert bir paylaşım yaptı. Merve Terim Çetin, “Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!” ifadelerini kullandı.

blank

BUSE TERİİM: NEFESİM DARALIYOR VE HAYATIMIN EN KÖTÜ SANİYELERİNİ YAŞIYORUM

Fatih Terim’in kızı Buse Terim, babasının koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Twitter’dan “Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz” dedi.

Fatih Terim, liglerin tatil edilmemesini sert sözlerle eleştirmiş ve TFF’ye çağrı yapmıştı. “Hepimiz hastalanacağız” diyen Terim’in korktuğu başına geldi.

Terim 15 Mart’ta şu açıklamayı yapmıştı:

“Global bir sorunla karşı karşıyayız. Ülkeler olağanüstü hal ilan ediyor. Sınırlarını kapatanlar var. Okullar tatil edildi, uçuşlar durduruldu. Risk grubundakiler evinde. Meclis ve parti grup toplantıları iptal edildi. Ülkedeki tüm etkinlikler, gelişim ligleri iptal. Kamu ve özel kuruluşlarda kriterlere göre evden çalışma esasına geçildi. Dünyadaki tüm büyük ligler ertelendi. Aklınıza NBA’in erteleneceği gelir miydi? NBA ertelendi. Ayrı sahalarda oynamalarına rağmen tenis maçları ertelendi. Milyonlar, hatta milyarlar ‘Futbol insan hayatından önemli değil.’ cümlesini ana haberlerde, spor haberlerinde, gazetelerde ve televizyonlarda kuruyor. Bizi toplumun uyuşturucusu gibi… Seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz.”

“Kimseyi kırmak, kimseyi üzmek niyetinde değilim ama doğruları da tabii ki söyleyeceğim. Bazıları söyleniyor, ben söylüyorum. Sağlığımız ve hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var. Hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Bizim, oyuncuların ve sizlerin hayatı söz konusu. Burada akreditasyon sahibi 850 kişi var. Çok yakınız. Hani 1-1,5 metreden uzak duracaktık. Oyuncuların öpüşmesine mani olabilir misiniz? İmkanı yok. Hepimizin hayatı tehlikede. Ertelense, bütün futbolcuları evlerine yollasak, olacak herhangi bir hadiseden kimsenin gocunması gerekmiyor. Çünkü herkes kendisini hür iradesiyle virüsten koruyacak ama birimizden bir şey çıkarsa hepimiz karantinaya gideceğiz. Top toplayıcı çocuklar da dahil.”

HANGİ BİLİMSEL YAKLAŞIMLA OYNATIYORSUNUZ

“Florya’nın her tarafını dezenfekte ettik. Dünkü antrenmanda oyuncular soyunma odasında soyunmak istemedi. Her odayı yeniden kendilerine göre tekrar dezenfekte ettik. Söylenenle eylem birbiriyle örtüşmüyor. Bizim maçta bin kişi olsa, 9 maçta 9-10 bin kişi yapar. Bu kadar insanı hangi bilimsel yaklaşım ve tedbirle oynatıyorsunuz?”

“TFF, çarşamba günü öğlen seyircili oynanacağını, akşam seyircisiz oynanacağını açıklıyor. Perşembe günü bir takımımız seyircili oynuyor ama cuma günü Kasımpaşa, Göztepe, Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü’nün maçları seyircisiz oynanıyor. Çeşitli beyanlar var. Bir tanesi de başkan yardımcısına ait. Kendisi ‘Söz konusu olamaz.’ diyor. Söz konusu olamazsa, sen neden UEFA toplantısına gitmiyorsun? Telekonferansla buradan katılacaksın. Ya bu hafta içi söz konusu olursa?”

“Teknik adam ve futbolcular olmazsa oyun olmaz. Hakem olmazsa maç idare edilemez. Taraftar olmazsa ne para kazanabilirsin, ne de maçın tadı tuzu kalır. Kimse de burayı takip etmez.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.