Fatih Altaylı, Galatasaray’a bağış yaptığını söyleyen Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’e yüklendi

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, kendi adına Galatasaray’a bağış yaptığını söyleyen Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’e sert tepki gösterdi.

Daha önce Galatasaray’ın bağış kampanyasına katkıda bulunduğunu açıklayan Metro Holding Onursal Başkanı firari durumda olan Galip Öztürk, bu kez Galatasaraylı futbolculara Fenerbahçe’yi yenmesi için teşvik primi vereceğini duyurmuştu.

Galip Öztürk’ün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şöyle: 6 Şubat 2021’de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı için Sayın @fatihterim hocamızın belirleyeceği kadrodaki oyuncularımıza, galibiyet durumunda 1.500.000 TL prim vereceğim”

blank

500 Bin TL destek vereceğini açıklamıştı

​Galip Öztürk, Galatasaray’ın kulübe destek olması için taraftarlara çağrıda bulunarak başlattığı bağış kampanyasına 500 Bin TL destek vereceğini açıklamıştı.

”Benim için bir şereftir”

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazıda Galip Öztürk’e zehir zemberek sözler sarf etti. Fatih Altaylı’nın yazısında şu ifadeleri kullandı; ”Galatasaray’ın ırkçılıktan sabıkalı Disiplin Kurulu’na beni kulüpten ihraç ettikleri için teşekkür ederim. Bu rezil yönetim dönemde kulüp üyesi görünmemek ve utancı paylaşmamak benim için bir şereftir. Cinayetten mahkum olduğu için yurt dışında kaçak olarak yaşayan Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, mafyamatik taraftar grubunun ve başkanlık koltuğunun işgalcisi Mustafa Cengiz isimli şahsın çağrısı üzerine Galatasaray Spor Kulübüne 500 bin TL bağış yapacağını söyledi. 60 bin dolar civarında bir para. Bir otomobil parası.

”Tecavüze uğrayan kadınların avukatlık hizmetlerini ve ücretlerini üstleneceğimi açıklıyorum”

Mustafa Cengiz ve saz arkadaşı utanmazların Galatasaray’ı getirdiği ucuzluk bu. Ben de bunu eleştirdim. Bunun üzerine kanun kaçağı Galip Öztürk haddini fersah fersah aşarak benim adıma da 500 bin TL bağış yapacağını açıkladı. Galip Öztürk bu hadsiz davranışının hesabını yargı önünde verecektir. Ama ben de Metro Turizm otobüslerinde taciz ve tecavüze uğrayan kadınların avukatlık hizmetlerini ve ücretlerini üstleneceğimi açıklıyorum. Hem de beyaz para ile. Helal para ile.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.