Fatih Altaylı, Fatih Portakal’la ilgili detaya dikkat çekti

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, FOX TV'den ayrılarak İzmir Seferihisar'a yerleşen Fatih Portakal'ı eleştirdi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında FOX TV’den ayrılarak emekliliğini İzmir Seferihisar’da geçireceğini açıklayan Fatih Portakal’a yüklendi.

Altaylı, “Bu ne turşusu Fatih kardeş” başlıklı yazısında, Portakal’ın sosyal medyada sürekli paylaşım yapmasını eleştirerek “Bize söylemediğin ya da söyleyemediğin bir şey mi var!” diye sordu.

YouTube video

Altaylı’nın yazısından o bölüm:

Fatih Portakal “Çok yoruldum, bu yükü taşıyamıyorum, domates biber patlıcan ekip tarım yapacağım” diyerek Fox TV’yi bıraktı.

Yorulan, bu işten vazgeçip, low profile yani göz önünden uzak bir hayat sürmeyi seçen birine elbette saygı duyulur.

Kendisini izleyip, güvenenlerde yarattığı hayal kırıklığı için kızılsa bile sonuçta saygı duyulur.

Peki artık düşük profilli olmak için işini bırakın biri, işini bıraktığının ertesi günü milyonlarca takipçili sosyal medya hesaplarından hala hayatını sergilemeye, hala birilerine mesaj vermeye çalışır mı?

Çalışmaz.

Çalışırsa “Kardeş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” denir.

Hiç tanışmadığım adaşım, gerçekten bu ne lahana turşusu.

Bize söylemediğin ya da söyleyemediğin bir şey mi var!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.