Fast Food Sektöründe Bir Başarı Hikayesi: Ata Ghoutbi

Önceliği Üstün Lezzet Anlayışı Olan ve Sektöre Farklı Bir Bakış Açısı Kazandıran Ata Ghoutbi; Türkiye Pazarında Yeni Açtığı Şubeler ile Örnek Olmaya Devam Ediyor

İran’ın en büyük uluslararası fast-food zinciri Atawich’in İran genelinde 100’den fazla şubesi, İstanbul’da 11 aktif ve 2022 yıl sonuna kadar 45 yeni şube hedefi ve Irak’ta 1 şubesi bulunuyor. Atawich, Tahran’ın Marzdaran semtinde bulunan 30 metrekarelik küçük bir mağazada başlangıç sermayesi olmadan başladı. Kendi başarı hikayesini yazan Ata Ghoutbi, kaliteden ve lezzetten ödün vermeden sektöre böylelikle emin adımlarla giriş yaptı.

18 yaşından itibaren, insanlara yeni bir deneyim kazandırmada içsel değerlerinin tezahürünü gördü. Bu yüzden babasının Marzdaran’ın ara sokaklarından birinde bulunan küçük dükkanı kiralayarak hayatında yeni bir bölümü başlattı. Reklam alanındaki birkaç uzmanın tavsiyelerini ve kendi yaratıcılığını kullanarak, ilk adını sandviç’in son üç kelimesiyle birleştirerek marka adını akıllıca seçti: “Atawich”.

2009 yılında, 7 Atawich şubesiyle Ata Ghoutbi, ürün ve hizmet inovasyonu açısından dünyanın en ünlü fast-food zinciri olmayı hayal etti. Şirket değerlerinden, kaliteden ve lezzettinden taviz vermeden her geçen gün büyümeye devam eden Atawich, bugün dünya genelinde bünyesinde barındırdığı 8.000’den fazla uzman çalışma arkadaşı ile dev bir istihdam sağlamaktadır.

Ata Ghoutbi, bugün 36 yaşında ve çok genç yaşlarda başlattığı Atawich markası ile girişimcilik serüvenini sağlam adımlarla sürdürüyor. İlk günki enerjisi ve heyecanıyla Türkiye şubelerinin gelişimini de yakından takip ediyor. Ayrıca Atawich dünyanın diğer bölgelerinde de şubelerini açması adına global bir strateji üzerinde itinayla çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.