Faruk Süren, Galatasaray’ı satacak

Faruk Süren hakkında olay yaratacak yorum! ‘Konsensüs dediği kulübün satışı, işin içinde damadı da var’

Yeniden başkan olma sinyalleri veren Faruk Süren için, camiadan olay yaratacak yorumlar geldi…

‘Yeniden başkan olmam için camiadan talepler var, beni rahat bırakmıyorlar’ açıklamalarıyla bir anda gündeme oturan Faruk Süren hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray tarihinin en başarılı başkanlarından biri olan ve onun döneminde 14 kupa kaldıran sarı kırmızılı kulüpte Faruk Süren’in ‘Geri dönebilirim’ sözleri dikkat çekerken, camiada ona karşı olan bir grubun ‘Süren nasıl başkan olacak, kendisinin imzai yetkisi var mı ki?’ sözleri kafaları karıştırdı. Ticari olarak hiçbir etkisi kalmayan ve ekonomik anlamda sıkıntılı bir dönemden geçtiği ifade edilen Faruk Süren hakkında sert eleştirilerin yapıldığı gözlemlenirken, Başkan Mustafa Cengiz’in bu oyunlara çok dikkat etmesi gerektiği, hatta yeni yönetimde yer alan Burak Elmas’ın ‘Süren’ politikasının içerisinde olduğu belirtildi.

İşte Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinin Faruk Süren yorumu;

Başkan ‘Geri dönebilirim’ açıklaması yaptı ama kendisinin gerek ekonomik gerekse ticari durumu belli, şu anda imza yetkisi bile yok. Eğer Süren böyle bir düşünce içerisindeyse amaç belli; futbol takımının satılması. Eğer Futbol A.Ş’nin satışı olursa Faruk Süren yeniden başkan olabilir. Geçen ay Süren’in damadı Burak Elmas hakkında ‘Satış için İngiltere’de bazı zengin işadamlarıyla görüşüyor’ iddiaları ortaya atılmıştı, eğer kesin olarak bu satışı gerçekleştirebilirlerse Faruk Süren 26 Mayıs’ta sahneye çıkabilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.