Farah Zeynep Abdullah’ın evlilik açıklaması gündem oldu

Masumlar Apartmanı’nın başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın evlilik açıklaması gündem oldu. Sosyal medyada hayranlarından gelen soruları yanıtlayan güzel oyuncu, bir takipçisinin “Evliliğe çok soğuksun bence” yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile ekranlarda iyi bir çıkış yakalayan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyada “Benimle ilgili varsayımlar” başlığı ile gelen yorumlara karşılık verdi. Bir takipçisinin evlilik üzerine yaptığı yoruma ünlü oyuncunun verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Farah Zeynep Abdullah, “Evliliğe çok soğuksun bence” yorumunu yapan takipçisine yanıt verdi. Oyuncu, “Çok demeyelim de yeterince soğuğum diyelim” yazması dikkat çekti. Güzel oyuncunun bu paylaşımı, bazı sosyal medya kullanıcılarına eski aşk dedikodularını hatırlattı. Farah Zeynep Abdullah’ın adı, Murat Boz ve Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş ile bir dönem çokça anılmış ve ünlü oyuncu magazin gündemini meşgul etmişti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.