Farah Zeynep Abdullah, ‘Kilo aldı’ haberlerine isyan etti

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, hakkında çıkan kilo aldı haberlerine isyan etti. Sosyal medyadan paylaşım yapan Abdullah, ‘Sıkılmadınız mı insanların orasından burasından konuşmaktan’ dedi.

Son olarak Masumlar Apartmanı’ndaki İnci karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah, kilo aldığına dair çıkan haberlere karşı sessiz kalmadı.

‘KİME NE KİMİN KİLOSUNDAN’

Sert bir dil ile yapılan haberleri eleştiren Abdullah, ‘Bugün çok önemli bir haber okudum. Bunu hepinizle paylaşmak istiyorum. Duymayanlar da duysun. Bütün dünya için önemli olduğunu düşünüyorum, Türkiye için özellikle. ‘Farah kilo almış, Farah kilolarıyla şoke etti. Farah sen ne yaptın?’ gibi başlıklar durumun ne kadar feci olduğunu gösteriyor. Sadece küçük bir şey düşündüm. Sıkılmadınız mı insanların orasından burasından konuşmaktan. Kime ne kimin kilosundan?’ ifadelerini kullandı.

blank

Öte yandan, Farah Zeynep Abdullah, yaptığı filtreyle de dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.