Farah Zeynep Abdullah, Hollywood kapılarını araladı

Gişe rekortmeni filmlerin ünlü yönetmeni Guy Ritchie, yeni projesi için Farah Zeynep’e teklif götürdü. Oyuncu çekimler için gün sayıyor.

Doğup büyüdüğü Londra’ya geri dönüş yapan Farah Zeynep Abdullah Hollywood kapılarını araladı. Londra’da yoğun iş görüşmelerine katılan oyuncu, “Ateşten Kalbe Akıldan Dumana”, “Kapışma” ve “Sherlock Holmes” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” ile karşımıza çıkan Madonna’nın eski eşi İngiliz yönetmen-yapımcı Guy Ritchie’in dikkatini çekmeyi başardı.

HEYECANLANDIRAN TEKLİF

Yakın çevresine, “Rüyada gibiyim, hayallarim gerçek oluyor” diyen Farah, şimdi film çekimlerinin başlaması için gün sayıyor. Bu arada Ritchie, ilk olarak Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant ve Lyniee Renee gibi yıldızların boşrollerini paşlaştığı ‘Toff Guys’ filmini çekecek. Farah’ın bu filmde mi yoksa bir sonraki projede mi rol alacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.