Fahriye Evcen’in yüzündeki değişim takipçilerinin dikkatinden kaçmadı

Geçtiğimiz aylarda anne olmanın mutluluğunu yaşayan Fahriye Evcen, doğum sonrası fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Paylaştığı fotoğraflara, “Uyanık kalmaya çalışıyorum” şeklinde not düşen Fahriye Evcen’in yüzündeki değişim takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Evcen’in bazı takipçileri gözaltı şişkinliğinin olduğunu söylese de bazıları da güzelliğine övgüler yağdırdı.

LENS REKLAMINA DUDAK UÇUKLATAN ÜCRET!

Instagram paylaşımı üzerine anlaşma yaptığı lens firmasından 1 milyon TL kazandığı konuşulan güzel oyuncu, anlaşma noktasında olduğu bir Arap kozmetik firmasından 2.5 milyon TL talep etti.

FAHRİYE EVCEN OĞLUNU YANINDAN AYIRMIYOR!

Oğlu Karan’ı bir an olsun yalnız bırakmak istemeyen Evcen, Karan’ın yanında ayrılmamak için setlere dönmeye şimdilik sıcak bakmıyor ve sosyal medyadan reklam alarak para kazanmaya devam ediyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.