Fahriye Evcen’in elindeki çantanın fiyatı dudak uçuklattı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Rumelihisarı’nda bulunan bir mekanda yemek yedikten sonra hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Sosyal medyaya düşen fotoğraflarda oyuncu Fahriye Evcen’in elindeki çantanın fiyatı dudak uçuklattı.

blank

Rumelihisarı’nda bulunan bir mekanda yemek yiyen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, hayranlarını kırmayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. Sosyal medyaya düşen fotoğraflarda Evcen’in 10 bin TL’lik çantası dikkat çekti.

3 yıl önce dünyaevine giren oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, geçen yıl ilk oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı. Anne olduktan sonra ekranlara ara veren Evcen, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

YouTube video

Bunlara bir yenisini daha ekleyen Evcen, bu kez de eşi birlikte çekilmiş eğlenceli karesini paylaştı.

Fahriye Evcen’in efektli paylaşımı hayranlarından büyük beğeni topladı. Alevli filtre ile çekilmiş pozlarını paylaşan Evcen, üzerine şu notu düştü: “Onu da alet ettim…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.