Fahriye Evcen’den eşi Burak Özçivit’in doğum günü için kutlama

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan güzel oyuncu Fahriye Evcen kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit’in yeni yaşını arka arkaya paylaştığı fotoğraflar kutladı. Fahriye Evcen, paylaşımına “İyi ki doğdun sevgilim” notunu düştü. İkilinin verdiği pozlardan en dikkat çekeni Özçivit’in eşinin kolunu ısırdığı kare oldu.

Şimdilerde Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde hayat verdiği Akça Hatun karakteri ile izleyici karşısına çıkan Fahriye Evcen, özel hayatıyla da gündeme geliyor. Evcen, Burak Özçivit’in doğum gününe özel Instagram’dan paylaşımlarda bulundu.

12,4 milyon takipçisi olan sosyal medya hesabından Burak Özçivit ile çekildiği kareleri paylaşan Fahriye Evcen, “İyi ki doğdun sevgilim” notunu yazdı.

Eşinin romantik paylaşıma kayıtsız kalmayan Burak Özçivit, “Sağ ol bir tanem hep birlikte” yorumunu yaptı. Evcen’in 876 binden fazla beğeni alan paylaşımında Özçivit’in eşinin kolunu ısırdığı kare dikkat çekti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.