Fahriye Evcen’den ekranlara dönüş sinyali

Meslektaşı Burak Özçivit'le üç yıl önce nikah masasına oturan oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz yıl ilk oğlu Karan'ı kucağına almıştı. Evcen, oğlunu kucağına aldıktan sonra ekranlara ara vermişti.

Bir süredir dizi ve film sektöründen uzak duran Fahriye Evcen, dün sosyal medya hesabından hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Güzel oyuncu Fahriye Evcen, yoğun tempoda kendi bakımını nasıl yaptığı yönündeki soruya, “Yorucu oluyor ama tatlı yorgunluk. Anneliğin inanılmaz bir duygu olduğunu söyleyebilirim. Bütün yorgunlukları her şeyi unutturacak kadar güzel. Bende her kadın gibi kendime ayırdığım zamanlarda bakım yapıyorum” yanıtını verdi.

EKRANLARA DÖNECEK Mİ?

Öte yandan Fahriye Evcen, hayranlarının kendisini ekranda görmek istediğini ve çok özlediğini belirten pek çok mesaja yanıt olarak, “Ben de çok özledim setleri ve sizinle buluşmayı, bu ara çok uzun sürsün istemiyorum. En uygun ve en yakın zamanda da olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Evcen’in ekrana dönüş sinyallerini verdiği mesaj hayranlarını heyecanlandırdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.