Fahriye Evcen ve Engin Akyürek “Ölene Kadar” ile ekrana kitledi

Dizinin başrol oyuncularından Engin Akyürek ve Fahriye Evcen sosyal medyada yılın ikilisi olarak en çok konuşulanlar arasına girdi. Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in dünya genelindeki fanları saat farklarına göre olan yayın saatlerini sosyal medya üzerinden birbiriyle paylaştı.

Arjantin, Irak, Mısır, Suudi Arabistan, Cezayir gibi dünyanın bir çok ülkesinden izleyicilerin internet üzerinden eş zamanlı izleyip takip ettiği dizi aynı zamanda bu ülkelerde de Trend Topic listelerine girdi.

Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in dünya genelindeki fanları saat farklarına göre olan yayın saatlerini sosyal medya üzerinden birbiriyle paylaştı.

Aldığı reytingle de iddiasını ortaya koyan dizinin ikinci bölümünde ne olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı, aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini konu alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.