Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten oğulları ile yeni yıl paylaşımı

Kuruluş Osman dizisinin başrolü Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve oğulları Karan yeni yıl için poz verdi. Güzel oyuncu Fahriye Evcen o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Evcen’in paylaşımı büyük ilgi görürken Karan’ın yanağındaki detay dikkatlerden kaçmadı.

Karan’a hamile kalmasının ardından setlere ara veren Fahriye Evcen, yılbaşından kalan güzel anılarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmaya başladı.

Çekirdek aile Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve oğulları Karan’ın yılbaşı pozu sosyal medyada gündem olurken takipçileri beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Fahriye Evcen’in oğlu Karan’ın yanağına kondurduğu öpücükten geriye kalan ruj izi gülümsetirken Özçivit ailesinin mutlu aile pozlarına beğeni yağdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.