Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden evlilik açıklaması

Farklı dizi projelerinde yer aldıkları için sık sık görüşemeyen Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi.

Son zamanlarda İranlı Kainat Güzeli Mahlagha Jaberi’nin beğeni dolu mesajlarıyla uğraşan Burak Özçivit konu hakkında fazla konuşmak istemezken “O bayana kadar o kadar çok önemli meselelerimiz var ki, onlardan konuştuk bu akşam’ dedi. Nişanlısı Fahriye Evcen’i iki aydır ilk kez gördüğünü hasret giderdiğini dile getiren yakışıklı oyuncu ‘Düğün için net olarak plan yapmadık, en güzel şekilde ve zamanda olması için düşünüyoruz. Sponsorluk ve diğer gelen teklifler için konuşmak erken olur, biz sadece işimizi yapıyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.