Fahriye Evcen oğlu Karan’ı anlattı

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, dün akşam üstü hastaneden çıkış yaparken görüntülendi. Geçtiğimiz Cumartesi oğulları Karan’ı kucaklarına alan çift, hastane çıkışı oldukça neşeliydi.

13 Nisan’da oğulları Karan’ı kucaklarına alan Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, doğumun gerçekleştiği hastaneden çıkış yaptı.

Gazetecilerin karşısına el ele geçen ikiliden Fahriye Evcen’in oğlu Karan’ın adının yazılı olduğu kolye takması dikkat çekti.

Fahriye Evcen’in boynundaki “Karan” yazısı dikkat çekti. Kolyenin eşinin hediyesi olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “Tüm süreç güzel geçti. Çok mutluyuz” dedi.

BEBEĞİN İLK GÖRÜNTÜSÜ REKLAM PANOLARINDA YER ALACAK!

Takipçileri için bebeğin ilk görüntüsünü 40’ı geçtikten sonra paylaşacağını bildiren Fahriye Evcen’den ziyade, Burak Özçivit de Karan için harekete geçmiş ve Beykoz Nüfus Müdürlüğü’ne giderek kimlik çıkarma işlemlerini tamamlamıştı. Ancak ikili, kendilerine sunulan reklam teklifini kabul ederse, bebeğin ilk görüntüsü reklam panolarında yer alacak.

İddiaya göre, Katar ve Özbekistanlı inşaat firmalarından Karan’ın fotoğrafları için 2 milyon liralık teklif geldi. Konuyla ilgili ailelerinin de kararını alacakları konuşulan çiftin, reklam konusundaki kararlarını bebekleri Karan’ın 40’ı çıktıktan sonra verecekleri iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.