Fahriye Evcen: Malesef dünya çapında tanınırlığımız yok

Cannes’ta boy gösteren Fahriye Evcen ‘Starlarla tanışma fırsatım olmadı. Malesef dünya çapında tanınırlığımız yok’ dedi. Bensu Soral ise ‘Büyük ilgi gördüm, önemli isimlerle tanıştım’ diye böbürlendi.

blank

Son dönemin en popüler iki kadın oyuncusu Fahriye Evcen ve Bensu Soral Cannes Film Festivali’nden döndü. Önceki akşa Bebek’te nişanlısı Burak Özçivit ile kahve icmeye çıkan Fahriye Evcen, “Bizim dünya çapında çok fazla bilinirliğimiz yok, inşallah bizler de yayılırız. Ülkemizi temsil ediyor olmamız ve katılmamız, çok büyük gurur kaynağı’ dedi. Dünyaca ünlü isimler ile tanışma fırsatının olmadığını dile getiren güzel oyuncu, “Pek imkanım olmadı, sadece birkaç yönetmen ile tanıştım” dedi.

BU İŞTE BİR TERSLİK VAR

Aynı gün Bensu Soral da Bağdat Caddesi’nde bir etkinlikteydi. Bensu Soral ise Cannes’ta çok büyük ilgi gördüğünü söyleyerek ‘Cannes çok güzel geçti. Orada Jeremy Scott ve Cara Delevingne ile kırmızı halıda yürüme ve konuşma şansım oldu. Starlarla biraradaydım, onlarla diyalog kurdum benim için tarif edilemez bir mutluluktu” diye konuştu. Bunu duyanlar ‘İki oyuncu da farklı skonuşuyor bu işte bir terslik var. Acaba hangisi doğruyu söylüyor?’ şeklinde düşünmeden edemedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.