Fahriye Evcen işini şansa bırakmadı!

Nisan ayında oğlu Karan’ı dünyaya getiren Fahriye Evcen, “Eğitim şart” dedi ve oğlunun bakımı için harekete geçti.

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu Fahriye Evcen ile meslektaşı Burak Özçivit, geçen nisan ayında oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı.

Oğluyla bizzat yakında ilgilenmek isteyen Evcen, ekranlara bir süre ara vermiş ve Karan’ın her şeyiyle yakından ilgilenmeye başlamıştı. İşini şansa bırakmak istemeyen güzel oyuncu, “Eğitim şart” dedi ve harekete geçti.

Uzmanlardan yardım alıyor

Takvim’in haberine göre Fahriye Evcen; anne ve bebek sağlığından organik beslenmeye, spordan kişisel gelişime kadar pek çok alanda donanımlı olmak için uzmanlardan yardım alıyor.

Doğumun ardından fazla kilolarından kurtulmak için pilatese başlayan Evcen, sadece organik yiyecekler tüketip organik ürünler kullanıyor. Hatta oyuncu, Prof. Dr. Sinan Canan’ı da sosyal medyada da takibe aldı.

Sık sık doktoruna danışıyor

Evcen, Canan’ın beynin gizli sırları hakkında yazdığı makaleleri okuyor ve Uzman Psikolog Aslı Karasaç’ın psikolojiyle ilgili paylaştığı bilgileri takip ediyor.

Fahriye Evcen işini şansa bırakmadı! Oğlu Karan için bunu da yaptı…Ayrıca oyuncu, doğumunu da yaptıran Prof. Dr. Bülent Urman’ı da takibe alıp sık sık anne ve bebek sağlığıyla ilgili konularda doktoruna danışıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.