Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftine nazar değdi

Evliliklerinde henüz birinci yılı tamamlamayan çiftin kavga edip konuşmadıkları iddia edildi.

Akşam’ın haberine göre Burak Özçivit ile Fahriye Evcen cephesinden kötü haber geldi. Evliliklerinde henüz bir yılı doldurmayan çiftin birliktelikleri çatırdamaya başladı. Aynı evde iki yabancı gibi oldukları konuşulan çiftin ilk sorunları geçen hafta düzenlenen bir ödül gecesinde gün yüzüne çıktı. Törende tek başına boy gösteren Özçivit, eşi Fahriye’nin yanında olmamasının nedenini güzel oyuncunun işinin olmasına bağlamıştı.

24 SAAT DOLMADAN SİLDİ

Fahriye Evcen’le araları bozuk olduğu için ödül gecesine tek başına katıldığı konuşulan Burak Özçivit, eşini soranlara “Fahriye’nin işleri var. O yüzden yalnız katılmak durumunda kaldım” demişti. Ancak aynı saatlerde Evcen, televizyon başındaydı ve bunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Bu paylaşım sonrasında çiftin arasında ikinci büyük tartışma yaşandı. Evcen, Instagram Story’den fotoğrafı hemen sildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.