Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’le fotoğraf paylaşarak adeta düşman çatlattı

Oğlu Karan’ı kucağına aldıktan sonra kilolarıyla eleştirilen Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’le fotoğraf paylaşarak adeta düşman çatlattı.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, nisan ayında oğulları Karan’ı kucaklarına almışlardı. Doğumun ardından tüm ilgilerini Karan bebeğe veren çift, geçen aylarda da tatile gitmiş ve tatilde çekilen fotoğraflarla olay olmuşlardı. Sosyal medyada bazı kişiler Fahriye Evcen’in doğum kilolarını verememesini eleştirmiş, bunun ardından Evcen’e destek mesajları yağmıştı.

blank
Burak Özçivit – Fahriye Evcen

DÜŞMAN ÇATLATTILAR

Son olarak Fahriye Evcen, yorumlara aldırış etmediğini bir kez daha kanıtladı. Eşi Burak Özçivit’le çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından “Aşk” notuyla paylaşan ünlü oyuncu, adeta düşman çatlattı. Kilo verdiği görülen Evcen, güzelliğiyle hayranlarını da büyüledi. Fotoğraf, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.