Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in doğum gününü Instagram üzerinden kutladı

Geçtiğimiz günlerde oğlu Karan ile fotoğraf paylaşan Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in doğum gününü Instagram üzerinden kutladı.

2017 yılında görkemli bir düğün töreniyle dünya evine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 9 ay önce oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı. Fahriye Evcen, oğlu Karan’la olan fotoğraflarını paylaşmış, beğen, rekoru kırmıştı. Sosyal medya üzerinden mutlu karelerini takipçileriyle paylaşan ünlü çiftten Fahriye Evcen, bu kez eşinin doğum gününü kutladı.

Evcen, Özçivit’le olan fotoğraflarını kolajlayan Evcen, “Kalbim… Sevgini, sevgime katıp beni en kıymetli hissettirdin hep. Ben de canımı, canına kattım, en değerli hediyeni verdim yeni yaşında. Seni çok seviyorum. İyi ki bizimsin her şeyim…” notunu düştü.

Yakışıklı oyuncu da eşinin bu sözlerine kayıtsız kalmadı ve “Bende sizi çok seviyorum…Bebeklerim. İyi ki varsınız” diyerek cevap verdi.

Burak Özçivit’in 2 yıl önce başına gelen tuhaf olay duyanları şaşırttı

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.