Fahriye Evcen ‘2020 pozu’ ile hayranlarından tam not aldı

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, doğum kilolarıyla 2019’da gündem olmuş ve kilolu haliyle sosyal medyada çok konuşulmuştu. Kısa sürede eski formuna kavuşan Evcen, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ‘2020 pozu’ ile hayranlarından tam not aldı.

Oğlu Karan Özçivit’i geçtiğimiz Nisan ayında kucağına alan Fahriye Evcen, fazla kilolarından kurtulmayı başardı. Ünlü oyuncunun fit görüntüsü dikkat çekti.

blank
Fahriye Evcen

SON HALİ İLE BEĞENİ TOPLADI

Evcen, evinde manzarayı seyrettiği sırada çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Instagram’da yaklaşık 10 milyona takipçisi bulunan 33 yaşındaki oyuncu, son haliyle hayranlarından 835 binin üzerinde beğeni ve binlerce yorumlar aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.