Fadik Sevin Atasoy, Bilgi Üniversitesi MBA öğrencileri ile bir araya geldi

Tiyatro ve sinema sanatçısı Fadik Sevin Atasoy, “sinema ve tiyatro yapımlarındaki iş müzakereleri” konulu söyleşi için Bilgi Üniversitesi MBA öğrencileri ile bir araya geldi.

Fadik Sevin Atasoy, Bilgi Üniversitesi’nde, Müşteri Merkezlilik ve İş Müzakereleri konularında MBA dersleri veren Murat Serim’in dersine konuk konuşmacı olarak katıldı.

blank

Atasoy, Los Angeles’te kurduğu ve sinema ve tiyatro prodüksiyonlarıyla Türkiye’den Los Angeles’e bir köprü kuran RedCase şirketinin kurucusu kimliğiyle derse katıldı. Fadik Sevin Atasoy, Murat Serim’in moderatörlüğünde tiyatro ve sinema yapımlarındaki müzakerelerde yüksek hedefler belirleyebilmenin önemi, taviz planı ve taviz verme gerekliliği, prensipler ve etik ile kazan kazan sonuçlar üretme üzerine öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Atasoy, on yılını geçirdiği Los Angeles ile Türkiye’deki sinema ve tiyatro yapımlarındaki iş müzakereleri ile ilgili tecrübelerini de gençlerle paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.