Facebook’un yeni uygulaması Lifestage, Snapchat’in rakibi mi olacak?

Facebook’un 19 yaşındaki en genç çalışanlarınan biri olan Micheal Sayman tarafından geliştirilen Lifestage isimli uygulama lise çağındaki gençleri hedefliyor.

Snapchat’i andıran uygulamanın ana hedefi lise çağındaki öğrencileri kendi okulları ve çevre okullar içerisinde sosyalleştirmek olarak özetleniyor.

Video tabanlı olan uygulama Snapchat hikayeleri gibi videolar eklenmesi ile dikkat çekiyor.

Uygulamanın en dikkat çeken yanı ise gizli profil özelliğine izin vermemesi. Başka bir deyişle platformdaki profillerin hepsi tüm kullanıcılara açık.

Her 100 kullanıcısının 8’i 13-19 yaşında olan Facebook’un bu yeni uygulamsının şu an için iTunes’daki notu 2.5.

Ancak Lifestage’i yargılamak için henüz erken. Uygulamanın basit bir Snapchat rakibi mi olacak yoksa yeni bir fenomene mi dönüşecek sorularının cevabını önümüzdeki günlerde alacağız.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.