Facebook, 15 yıllık logosunu değiştiriyor

Facebook, yaklaşık 15 yıldır kullandığı logosunu değiştirdi.

Sosyal medya devi konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: Gelecek haftadan itibaren yeni logomuzu kullanmaya başlayacağız. Yeni logomuzda daha sade bir tipografi kullandık.

Sosyal medya devi Facebook, kurulduğundan beri kullandığı logusunda değişikliğe gitmeye karar verdiğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, yeni logo Facebook ve bünyesi altındaki Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp gibi platformlarda kullanılmaya başlanacak.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Gelecek haftadan itibaren yeni logomuzu kullanmaya başlayacağız. Yeni logomuzda daha sade bir tipografi kullandık” ifadelerine yer verildi.

​Platformlara göre renk değiştireceği belirtilen logo, Facebook’ta mavi, Instagram’da turuncu, WhatsApp’ta ise yeşil olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.