Ezgi Pekel “Bizim Gibiler (Akustik)”

İlk albümü “Bizim Gibiler”i geçtiğimiz yıl yayınlayan Ezgi Pekel’in, “Bizim Gibiler (Akustik)” albümü dijital platformlardaki yerini aldı. Yazdığı iyi sözleri, yeni albümünde akustik müzikle birleştiren Pekel, insanların böyle dönemlerde daha dingin şarkılar dinlemek istediğini söylüyor. Albümdeki tüm şarkıların Aykut Acarlar tarafından çekilen akustik performans klipleri, MEYPOM YouTube kanalında yayında!

“Do it yourself” akımının üreticilerinden Ezgi Pekel ve ekibi, “Bizim Gibiler (Akustik)” albümünün tüm kayıtlarını, mix ve mastering’ini evde tamamladı. İlk albümü sonrası “Aciz Aziz” adlı teklisini yayınlayan Ezgi Pekel, yeni EP projesi için de hazırlıklara başladı. Akustik albümünde, şarkıların ilk oluşum hallerindeki doğallığı ortaya çıkartmaya özen gösterdiklerini belirten Ezgi Pekel’e, gitarlar ve geri vokalde Caner Hız, saksafonda Mustafa Erhan Gündoğdu eşlik etti. Albümün mix ve mastering’ini Aykut Acarlar tamamladı. Albüm fotoğrafları Kutlay Uyar’a, kapak tasarımı ise Yiğit Vural’a ait.

Ezgi Pekel’in 8 şarkıdan oluşan yeni albümü “Bizim Gibiler (Akustik)” tüm dijital platformlarda yayında! Pekel, 3 şarkıdan oluşan yeni EP’si için stüdyoda…

blank

EZGİ PEKEL “BİZİM GİBİLER (AKUSTİK)”

Deliyim (Akustik)
Söz & Müzik: Aykut Acarlar
Düzenleme: Caner Hız

Her Giden Özlenir (Akustik)
Söz: Ezgi Pekel
Müzik: Aykut Acarlar
Düzenleme: Aykut Acarlar, Caner Hız

Ağlat Beni (Akustik)
Söz & Müzik: Ezgi Pekel
Düzenleme: Ezgi Pekel, Caner Hız

Sorma (Akustik)
Söz & Müzik: Aykut Acarlar
Düzenleme: Caner Hız

Şimdi Söyle (Akustik)
Söz: Ezgi Pekel
Müzik: Ezgi Pekel, Aykut Acarlar
Düzenleme: Aykut Acarlar

Yemini Bozdum (Akustik)
Söz & Müzik: Aykut Acarlar
Düzenleme: Caner Hız

Bizim Gibiler (Akustik)
Söz: Ezgi Pekel
Müzik: Ezgi Pekel, Aykut Acarlar
Düzenleme: Aykut Acarlar

Birbirimizi Kaybettik (Akustik)
Söz & Müzik & Düzenleme: Ezgi Pekel

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.