Ezgi Mola’dan sevgilisi Mustafa Aksakallı’ya ‘Sevgililer Günü’ dersi

Masumlar Apartmanı’nın yıldızı Ezgi Mola, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutan sevgilisini sosyal medyanın diline düşürdüğü eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Ünlü oyuncunun sevgilisinden adeta intikam aldığı Instagram paylaşımları çok beğenilerek hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

TRT 1’in rekortmen dizisi Masumlar Apartmanı’nda canlandırdığı Safiye karakterindeki başarısı ve gerçek hayattaki renkli kişiliği ile gündemden düşmeyen güzel oyuncu eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ekranların sevilen yüzü evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Mustafa Aksakallı’yı sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlar ile takipçilerine sundu. Başarılı oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutan sevgilisinin yakalandığı komik anları hayranları ile paylaştı.

Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı’yı takipçilerine bakın nasıl sundu. Ünlü oyuncu, önce Instagram story’sinden işbirliği yaptığı bir ajanstan gelen çiçeği kapıdan alıyor. Çiçekle gelen notu okurken sevgilisi Mustafa Aksakallı, ‘Sevgililer Günü’ olduğunu hatırlıyor. Eve gelen çiçek sonrası Ezgi Mola’nın evi süpürdüğü sırada kapının çalması ile Mustafa Aksakallı yakalanıyor! Ezgi Mola’da sevgilisinin kendisine sonradan sipariş edilen ve yakalanan sevgilisinin o anlarını takipçileriyle paylaşıyor.

İşte Ezgi Mola ve sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın eğlenceli hallerini yansıttıkları paylaşımlarından kareler…

Ezgi Mola’nın “Kapı çaldı, baktım “Kim o” diyor! Haberi olmadığı çok belli!” yazarak başlattığı paylaşımı, “Beti benzi attı, sessizce gitti, 10 dakika sonra süpürge açtığımda kapı açıldı, duydum…” gönderisi ile devam ediyor.

Akabinde ünlü oyuncu, “Odaya doğru kaçarken yakaladım” yazarak sevgilisinin yeni sipariş ettiği çiçekleri saklamak isterken yakaladığını belirten eğlenceli gönderisini sunuyor ve paylaşımlarını sonlandırıyor.

Ünlü çiftin sevimli hallerini yansıttıkları bu paylaşımları hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.