Ezgi Mola: Türk kadını çok akıllı

Sevilen oyuncu Ezgi Mola, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.

Yeni filmi “Maide’nin altın günü” filmiyle çok konuşulan Mola, filmle ve kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

GÜZEL OLMA KAYGIM YOK!

Ezgi Mola’nın “Maide Teyze” karakteriyle 50 yaşındaki bir kadını canlandırması hayli ilgi çekti. Ezgi Mola“Model değilim, manken değilim, canlandırdığım her karakter birbirinden farklı öyle olmaya da devam edeecek. Güzel olma gibi bir kaygım yok. Kendiyle barışık kendini seven insan dünyanın en çekici insanıdır.”

Yasemin Şefik’in “Bugüne kadar çok farklı kadın karakterler canlandırdın. Sence Türk kadınlarının en büyük sorunu nedir?” sorusuna Ezgi Mola;

“Türk kadınlarının en büyük sorunu, yanlış yerde yanlış adamlarla karşılaşmak. Çünkü hepsi dünyanın en güzel kadını. Türk kadının çok akıllı olduğunu düşünüyorum. Mutlu olanların Allah ağızlarının tadını hiç bozmasın, ama mutsuz olanların en büyük şansızlığı yanlış yerde yanlış adam.” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.