Ezgi Mola ‘Organize İşler 2’ için 1.5 ayda 10 kilo verdi

Ezgi Mola, 4 Ocak 2019’da vizyona girecek ‘Organize İşler 2’de ‘Lerzan Berrak’ karakterini canlandırdı.

Organize İşler 2 için nefesler tutuldu. İlk tanıtımı bu hafta yayınlanacak Yılmaz Erdoğan filmi için 1.5 ayda 10 kilo veren Ezgi Mola canlandırdığı Lerzan Berrak karakterini anlattı.

Filmde Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Asım Noyan’ın hayatında önemli bir yeri olan, güzel, akıllı ve organize iş çevirmede çetenin diğer üyeleri kadar usta karakteri Lerzan Berrak’ı Ezgi Mola canlandırıyor.

Rengarenk kıyafetleri, dönen dolaplar içinde kılıktan kılığa giren cüretkar ve eğlenceli halleriyle dikkat çeken Mola filmle ilgili şunları söyledi:

Organize İşler hayatımda çok önemli yeri olan bir yapım. Çünkü benim oynadığım ilk sinema filmiydi. İkincisinde de böyle bir rolle seyirci karşısına çıkıcak olmak beni heyecanlandırıyor. Lerzan Berrak karakterini çok sevdim. Daha kadın dişi, cilveli tatlı enerjili bir kadın ve onu onyanam benim için müthiş keyifliydi.

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönetip oynadığı Organize İşler 2 filmi 4 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.