Ezgi Mola, magazin muhabirlerine fit bir görüntü vermek için çalışmalara başladı

Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla zayıflamak için çalışmalara başladığını duyurdu.

Rol aldığı filmler ve dizilerle adından söz ettiren Ezgi Mola, sosyal medya hesabını faal olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

Özel hayatına dair son derece keyifli paylaşımlara imza atan Ezgi Mola, yaz ayında magazin muhabirlerine fit bir görüntü verebilmek adına rejime başladığını ‘Sağlıklı beslenme sezonu açılmıştır’ notuyla duyurdu.

Şimdilerde 68 kilo olan Mola katıldığı bir etkinlikte, plajlara inmeden 8 kilo vermek istediğini söylemişti. Instagramın yeni getirdiği çoklu fotoğraf paylaşımı özelliğini kullanarak üç farklı kare paylaşan Mola’nın en dikkat çeken karesi tabakta büyük bir patlıcanla verdiği poz oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.