Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah ‘Çöp Apartmanı’ için bir araya geldi

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah, ‘Çöp Apartmanı' dizisi için bir araya geldi. Ekip, yaşanmış bir olayı seyirciye aktaracak.

TRT 1 ekranlarında, oyuncu kadrosu güçlü yeni bir dizi başlıyor! Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar gibi isimlerin başrolünde oynadığı ‘Çöp Apartmanı’ adlı dizinin anlaşmaları tamamladı. Oyuncu kadrosu ve teknik ekiple hazırlıklarının birçoğunu bitiren dizi, önümüzdeki günlerde okuma provasıyla ekran macerası için ilk adımını atacak.

ÇEKİMLER BAŞLIYOR

Gülşen Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ kitabından uyarlanan ‘Çöp Apartmanı’ adlı dizi, gerçek bir yaşam hikayesini ekrana getirecek. Sektörün başarılı isimlerini bir araya getiren dizi, oyuncu kadrosuyla bile yeni sezonda en çok merak edilen projeler arasında yerini aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.