Ezan skandalı ekranlara taşınan Reynmen, Söylemezsem Olmaz’a saldırdı

Ezan skandalı ekranlara taşınan Reynmen Söylemezsem Olmaz’a saldırdı. İşin dozunu fazlasıyla kaçıran ve yorumculara “Allah Belanızı Versin” diyen Reynmen’i Ece Erken ve Bircan Bali mahkemeye veriyor.

Reynmen sosyal medyada kendisi için “Allah Rahmet Eylesin” etiketiyle yayılan ölüm haberini duyunca çıldırmış, haberi yapanlar için ağıza alınmayacak küfürler etmişti. Reynmen’e tepkiler yağarken ramazan ayında ezan okuyup, ezanla dalga geçtiği videosu ortalığı yine karıştırmıştı.

YouTube video

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında masaya yatırılan Reynmen’in Müslümanlığı ayaklar altına alan akıl almaz davranışı ilahiyatçı değerli hoca Dr. Arif Arslan’a sorulmuş ve canlı yayına telefonla bağlanan Dr. Arif Arslan Reynmen’in davranışlarını değerlendirmişti. Dr. Arif Arslan canlı yayında herkesin ezan okuyabileceğini vurgularken Reynmen’in Müslümanlıkla alay ettiğini, bu yüzden Müslümanlıktan çıktığını ve tövbekar olması gerektiğini aktarmıştı. Canlı yayında Ece Erken ve Bircan Bali’nin sorularını yanıtlayan değerli hoca Dr. Arif Arslan Reynmen’in kendi paylaştığı videoyu yorumlarken çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında ekranlara taşınanları izleyen Reynmen sosyal medya hesabından akıl almaz paylaşımlar yaptı. “Allah belanızı versin” başlığıyla yorumcularımızı hedef alan Reynmen bir kez daha şiddet yanlısı gerçek yüzünü göstermiş oldu. Ece Erken ve Bircan Bali için sosyal medya hesabında “Leşsiniz”, “Siz iki iğrenç insan” ve “Ucuzsunuz” gibi tabirler kullanan Reynmen bir dizi video da paylaştı.

YouTube video

İlahiyatçı Dr. Arif Arslan’ın yorumlarıyla da açıkça dalga geçen Reynmen’in sosyal medya paylaşımları Söylemezsem Olmaz canlı yayınında masaya yatırıldı. Hakaretlere maruz kalan Ece Erken ve Bircan Bali Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Reynmen hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyururken çarpıcı açıklamalar yaptılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.