Eyüp Sabri Tuncer markası ata sporu biniciliğe destek vermeye devam ediyor

Biniciliğin yaygınlaşıp gelişmesi için çocuk ve genç binicileri desteklemek üzere, geçmiş yıllarda olduğu gibi ata sporuna katkı sağlamaya devam eden Eyüp Sabri Tuncer markası, 2022 yılında da Türkiye Binicilik Federasyonu Pony Ligi sezonunun sponsoru oldu.

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Engin Tuncer, Binicilik Federasyonu olarak ata sporumuz olan biniciliği yaygınlaştırarak gelecekte ülkemizi dünya çapında temsil edecek binicilerin yetişmesi için çocuk ve gençleri teşvik edecek Pony Ligini her yıl tekrarlamayı planladıklarını belirtiyor. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarını tamamlayan Türkiye Binicilik Federasyonu 2022 Pony Ligi takvimini belirledi ve 26-27 Şubat tarihlerinde başlayıp toplam 12 ayak ve 1 final yarışmasından oluşacak sezonda Eyüp Sabri Tuncer markası geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Pony Ligi sponsoru olarak belirlendi.

Doğa ile iç içe temiz havada yapılan bir spor dalı olan Pony biniciliği, çocukların zeka ve beden gelişiminde ilk sıralarda yer almaktadır. Çocukların bedensel, karın ve sırt kaslarının gelişimi ve büyümeleri için de çok faydalı olan Pony biniciliği, aynı zamanda empati yeteneğini, kendine güven duygusunu ve kişiliğini geliştirerek özgüvenlerini artırıyor. Binicilik sporu ile ilgilenen çocuk ve gençler, gelecekte karar verme, disiplinli çalışma becerilerine de sahip oluyor.

Ülkemizdeki çocukların gelişiminin ve eğitiminin önemine dikkat çeken Engin Tuncer, Cumhuriyetle birlikte kurulan Türkiye Binicilik Federasyonu’nun ve Eyüp Sabri Tuncer markasının, gerçekleştirilecek olan Pony Ligi etkinliklerine bu yıl da katkı sağlamaya devam edeceğinin müjdesini verdi.

blank

AyakTarihYerŞehir
126 – 27 ŞubatAkademi Binicilikİstanbul
25 – 6 MartBursa Atlı SporBursa
319 – 20 Martİstanbul Anadolu A. S.İstanbul
402 – 03 NisanPadok A. S.Muğla
516 – 17 Nisanİstanbul Binicilik Kulübüİstanbul
614 – 15 MayısGebze Atlı SporKocaeli
728 – 29 MayısBaşkent Binicilik KulübüAnkara
811 – 12 HaziranTabiat BinicilikBursa
918 – 19 HaziranHayberkSakarya
1002 – 03 TemmuzYalova A. S.Yalova
1113 – 14 AğustosGürman Binicilikİstanbul
1203 – 04 Eylülİzmir A. S.İzmir
1324 – 25 Eylülİstanbul Atlı Spor (Maslak)İstanbul

 

Eyüp Sabri Tuncer Hakkında

Eyüp Sabri Tuncer markası 1923’ ten bugüne köklü değerlerini geleceğe taşırken, tüm ürünlerini uluslararası standartlardaki üretim ve hizmet anlayışı ile geliştirmektedir.

Gelenek ve gelecek arasında önemli bir köprü olan Eyüp Sabri Tuncer markası, 99 yıllık tecrübesi ve üstün kalite anlayışı ile tüm üretim süreçlerinde teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikçi stratejiler ve tasarım anlayışı ile gerçekleştirmektedir. Kolonya ve doğal içerikli kozmetik ürünleriyle kalıcı ve özgün deneyimler sunarak “İyi Üretim Uygulamaları (GMP)” standartlarında üretim yapan Eyüp Sabri Tuncer, Türkiye’nin uluslararası standartlarda hijyenik üretim ve dağıtım yapan öncü markası olarak, koku ve ferahlığın önemli olduğu her alanda doğayı koruyarak değerlerimizi ve köklü geçmişimizi geleceğe taşımaktadır.

Ürünleri geliştirirken tercih edilen hammaddeler cosmos, ecocert, organik vb. teknik belgelerle de desteklenerek, ürünün kalitesi artırılır ve farklılaşma alanları gerekli belgelerin alımına uygun içerikler ile geliştirilir. Hammaddeyi özelleştiren tüm bu teknik veriler, ürünleri de özelleştirmektedir.

Ürün performansını analiz ederek gerekli testler gerçekleştirilirken, hayvanlar üzerinde hiçbir uygulama yapılmamaktadır.

www.eyupsabrituncer.com

Türkiye Binicilik Federasyonu Hakkında

Türkiye Binicilik Federasyonu bir taraftan dünya standartlarında biniciler yetiştirmek için gerekli düzenlemeler üzerinde çalışırken, diğer taraftan ata sporumuz olan biniciliği yaşatmaya, genç ve çocuklara sevdirmeye gayret gösteriyor. Başka bir canlıyla birlikte gerçekleştirilen tek spor olmasının yanı sıra olimpiyatlarda kadın ve erkeğin eşit yarıştığı tek spor olan binicilik her yaş grubundan, kadın erkek demeden birçok disiplini barındırması geniş bir hedef kitleyi de kucaklamasını sağlıyor.

Bireye, topluma ve doğaya zararsız kozmetik ürünlerini erişilebilir kılarak insanların bilinçli yaşamalarına katkı sağlayan Eyüp Sabri Tuncer markası ise; Pony Ligi’ne sponsor olarak binicilik sporunun erişilebilir olduğunu yaygınlaşmasını sağlamak istiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.