EYFEST’e geri sayım

  Düzenlediği alışveriş festivalleriyle büyük ilgi gören Esra Yalçın Marka İletişim, bu kez Büyük Bayram Festivali etkinliği ile Bursalılarla buluşmaya hazırlanıyor.

BURSA (İGFA) – Tasarımdan kozmetiğe, farklı lezzetlerden aksesuarlara, giyimden lezzetli ürünlere kadar uzanan geniş bir yelpazede, birbirinden değerli girişimci markaları PODYUM Park’ta buluşturacak EYFEST için geri sayım sürüyor. Her etkinliği, sosyal sorumlulukla birleştiren EYFEST, 2022 yılında bu kez ‘’ONKODAY’’ (Uludağ Onkoloji Danışma Derneği) için 29-30 Nisan, 1 Mayıs 2022 tarihlerinde Büyük Bayram Festivali Alışveriş Etkinliği gerçekleştiriyor.

Ana sponsor ‘’DIALOG TÜRKİYE’’, araç sponsor ‘’NESKAR OTOMOTİV’’, altın sponsor ‘’KAPLAN OKULLARI’’, gümüş sponsorun ise ‘’KULA YAĞ’’ olduğu ve ses getirecek Alışveriş Festivali şimdiden defterinize not alın. Yoğun müşteri trafiği ile bölgenin en çok ilgi gören yaşam ve eğlence merkezi PODYUM Park’ta olacakları için heyecanlı olduklarını belirten Esra Yalçın, “Birbirinden güzel, değişik ve kaliteli markaları bir araya getirmekten gurur duyuyoruz. Bizlerle buluşmak, eğlenmek ve doyasıya alışveriş yapmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.